Wysłany: 12 Marzec 2006, 12:29
opuncja napisał/a:
a ja dziś zakupiłam i przetestowywać zaczęłam WITAMINOWĄ TERAPIĘ MATUJĄCĄ. to taki krem aktywnie nawilżająco-matujący na dzień. zapach bardzo mi odpowiada, a skóra jest faktycznie zmatowiona, gdzie trzeba i gdzie trzeba nawilżona-po prostu brak ściągnięcia. to chyba zalezy od cery właśnie. mi odpowiada, jak najbardziej! zadowolonam !
ja mam z tej serii maseczkę. jak dla mnie żadna rewelacja, chociaż dziewczyny z wizażu bardzo ją chwaliły.
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 12 Marzec 2006, 22:59
czyli słowem... każda ma inną cerę, co innego jej będzie odpowiadać. to tak jak z tymi tuszami do rzęs... jak ktoś ma piękne, długie rzęsy to w sumie większość tuszy będzie oki, jak mało i krótkie, słabe, to inny... indywidualna sprawa całkowicie....
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
a ja dziś zakupiłam i przetestowywać zaczęłam WITAMINOWĄ TERAPIĘ MATUJĄCĄ. to taki krem aktywnie nawilżająco-matujący na dzień. zapach bardzo mi odpowiada, a skóra jest faktycznie zmatowiona, gdzie trzeba i gdzie trzeba nawilżona-po prostu brak ściągnięcia. to chyba zalezy od cery właśnie. mi odpowiada, jak najbardziej! zadowolonam !
ja mam z tej serii maseczkę. jak dla mnie żadna rewelacja, chociaż dziewczyny z wizażu bardzo ją chwaliły.
kupiłam ostatnio żel do mycia twarzy, ale okazał się beznadziejny, albo poprostu nie dla mnie:( mimo, że mam mieszaną cerę a wlaśnie do takiej był:) chyba to byla reakcja alergiczna, bo prrzez sen sie strasznie podrapalam. Jeszcze teraz mam pryszczyki:)
Hmm balsam nawilzajacy do ciala kupilam.. byl swietny ,ładnie pachnial i w ogole naprawde nawilzal... ale juz plyn do higieny intymnej jest gorszy nie odpowiada mi:/
Ostatnio zmieniony przez Lilka1122 17 Maj 2006, 09:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum