Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 26 Styczeń 2006, 12:23
no wlasnie dermosan jest z wit. a - a poza tym z wit. e i gliceryną
"polecany zwlaszcza dla osob, ktorych naskorek ma sklonnosc do rogowacenia i luszczenia sie"
z kazda noca jest lepiej
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Kala Gość
Wysłany: 13 Maj 2006, 21:54 odciski
na odciski (nie same zgrubienia, ale wlasciwe odciski, z takim jakby 'rdzeniem' w srodku, nie wiem, jak to sie fachowo nazywa:)) polecam plyn ABC do kupienia w kazdej aptece, smaruje sie tym bodaj dwa razy dziennie, trzeba potem odczekac, bo to taki gesty plyn jest, i on 'zasycha' na odcisku, a po okolo 2 tygodniach stosowania (najlepiej trzymac sie zalecen z ulotki) trzeba porzadnies topki wymoczyc i odcis sam odchodzi!!!:) tak jak powiedzmy strupek. Jesli odcisk byl porzadny i zostanie ten rdzen to niestety cala operacje nalezy powtorzyc... Ja sie wlasnie w taki sposob pozbylam tego podlectwa, sposob niebolesny i skuteczny!!!
A ja na nodze mam takiego bąbla na małym palcu, z płynem w środku - co mam z nim zrobić? Nie bokli mnie, ale boję się, że jakiś ślad po tym zostanie...
Ok. Mam to już trzeci dzień, płynu już mało zostało, a skóra stała się twardsza, dlatego się przestraszyłam, że to jakoś zrogowacieje i zostanie taki guz. Dzięki
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 25 Maj 2006, 19:47
mi się dziś od nowych butów porobiły pęcherze na dużych palcach i na spodzie stóp
ciekawe, czy mi się jakoś przyzwyczają stopy do tych butów, jak myślicie?
bo ogólnie są śliczne i dobrze mi się w nich chodziło
Wysłany: 25 Maj 2006, 22:21
eh, bo to tak jest, że chodziło mi się ok, tylko wracając już mnie coś tam bolało. ale nie mogłam zidentyfikować tego
będę uparta! będę w nich chodzić!
tylko niech mi się zagoją najpierw te syfy po pewnym czasie stopy mi się wyrobią
I buty Ci się do kształtu stopy dopasują Ja zawsze nastawiam się tak, żeby w nowych butach nie chodzić za dużo pierwszego dnia i przez kilka następnych Wtedy otarcia nie są takie straszne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum