Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3593
Wysłany: 27 Luty 2008, 08:21
ha! własnie taki jak mniej wiecej opisałas... mam skóre na stopach jak... hmmm troche twarda...naturalna podstawa sandałów.. w skorzanej wersji cielesnej
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 27 Luty 2008, 08:23
no to zdecydowanie polecam ten krem. Na noc smarujesz i poprawe widac po 5 dniach regularnego stosowania - serio.
Ale trzeba cały czas używac bo jak sie przestaje to problem wraca .
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3593
Wysłany: 27 Luty 2008, 08:30
hmm no fakt drogi ...ale co nie jest drogie.. jak zwykle wszytsie mazidła mi sie koncza a mam skore koszmarna i wysycha bez moich zabiegów nawilzania szczegolnie skora twarzy by mi jak juz to gdzies pisałam odpadła nie mooiwac o uczuciu napiecia.. reszta ciała ma sie lepiej ..nie mniej jednak musze kupic niedługo krem do ryjka bo mi sie konczy, balsam do reszty, antyperspirant i sie nazbiera wiec jak dorzuce krem do stop to juz chyba nei zauwaze wielkiej roznicy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum