Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 19 Lis 2006 Posty: 451 Skąd: z tamtąd
Wysłany: 30 Lipiec 2008, 17:21
A ja mam taki problem ze stopami, a mianowicie strasznie mi sie pocą i najzwyklej na świecie "smierdzą", juz sama nie wiem co mam z tym zrobić Mocze je podczas dnia w wodzie z dodatkiem soli chłodzących, smaruje kremami, jak tylko je wymocze to za jakies 30 min jest to samo
Kupiłam sobie nawet dezodorant do stóp, żeby mi w sandałkach stopy nie śmierdziały ale to nic nie pomaga
Może wy macie jakiś pomysł na ten problem
Zrobiły mi się takie odgniotki na najmniejszych palcach u stóp, ale tak z góry (w sensie, że nie na podeszwie stóp) i twarde to jest i brzydkie i jak się tego pozbyć?
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3817 Skąd: warszawa
Wysłany: 11 Sierpień 2008, 10:31
krem scholla jest rewelacyjny. o ten: http://www.scholl.com.pl/...26861,106,2,11/
w supermarketach widziałam go za ok. 17 zł.
ale mogę śmiało polecić. on nie tylko redukuje zrogowacenia, ale też nawilża. ja już po jednym użyciu zauważyłam odchodzenie tej grubej skóry z palców.
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5201 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 12 Sierpień 2008, 15:17
a jakiej firmy ta maseczka parafinowa? mam strasznie zmaltretowane stopy po wyjezdzie i trzeba bedzie je odżywić
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum