Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 28 Luty 2008, 22:18
Ja się przeprosiłam z Sunsilkiem mam ten do codziennego stosowania zielony a kiedyś używałam tego do włosów przetłuszczających To są jedne z niewielu szamponów po których nie dostaje łupieżu
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3590
Wysłany: 29 Luty 2008, 17:39
ja mam podobny problem z szamponami... dlatego boje sie zmieniac... zeby było smieszniej po head and shoulders przeciwłupieżowego dostałam takiego łupieżu ze moznaby pomyslec ze śnieg padał....
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 29 Luty 2008, 17:42
migottka napisał/a:
zeby było smieszniej po head and shoulders przeciwłupieżowego dostałam takiego łupieżu ze moznaby pomyslec ze śnieg padał....
He he też tak miałam Ponoć ogólnie mniej agresywne są te przezroczyste szampony (tak mówił nam prowadzący na materiałach kosmetycznych)
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3590
Wysłany: 29 Luty 2008, 17:49
agresywne czy nie ale moje zdziwienie siegneło zenitu...na poczatku niby normalnie a potem to myslałam ze sufit mi odpada w pokoju bo poczatkowo nie wierzyłam ze to poszamponowy łupież...
no dziewczęta, zgadzam się - ja wypróbowałam chyba ze 3 serie sunsilka... i każda dała ten sam efekt - włosy jak bym ich nie myła od tygodnia a że mam problem właśnie z przetłuszczaniem to wiadomo jak się cieszyłam i lakieru też kiedyś używałam... o zgrozo... to już samo modelowanie na szczotce daje trwalszy efekt... skrótem: nie dla mnie
_________________ You have hopes and dreams – you have everything!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum