Ja mam Braun'a za 79zl, ma ona timer, czyli po minucie zmienia sie na chwile wibracja, zeby oznajmic czas, moim zdaniem czysci dokladnije od zwyklej, tylko nie wystarczy trzymac tej szczoteczki w buzi ale tez pomagac jej czyli wykonywac okrezne ruchy. Wydaje mi sie, ze te tansze to tylko wibruja, a z tych drozszych to ta glowka szczoteczki sie obraca, co daje lepszy efekt czyszczenia.
sisi to ta nowa reklamowana? pamiętasz jej dokładna nazwe?
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 23 Czerwiec 2006, 10:12
a ja na caaałe 2 lata będę musiała odstawić moją elektryczną
będę płakała bo ten aparat mi tylko życie utrudni a mycie zębów 10 razy dziennie po zjedzeniu byle okrucha chleba zwykłą szczoteczką i wyciorkami to dla mnie będzie niestety ciężkie doznanie jak ja się będę przez druty przeijała żeby ich nie zniszczyć
ratujcie mnie biedną
Kupiłam szczoteczkę Brauna Vitality i po pierwszym myciu leciała mi z dziąseł krew (mój brat również umył i również zauważył ślady krwi<oczywiście mył inną końcówka>). Szczerze mówiąc wystraszyłam się troche, że w niedługim czasie mogę nabawić się paradontozy
Czy to normalne, że przy 1 użyciu tak reagują dziąsła? Nie grodzi mi parodontoza i odłonięte szyjki zebów?
mnie właśnie w ramach PROFILAKTYKI paradontozy dentystka kazała masować szczoteczką elektryczną dziąsła
mamy w rodzinie tendencje a u mnie już lekko opuściły się dziącła
jak się je regularnie masuje to się nie "rozleniwiają" i trzymają się na miejscu
krwią się nie przejmuj - jak pisała kikker - przyzwyczajaj powoli i delikatnie, na początku ledwo je muskaj
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
też mam elektryczną Browna i właśnie wyleczyła midziąsła !!! Były ciągle czerwone i przekrwione a teraz (stosuję już ponad 2 lata) są śliczniusie Ale na początku krew leciała niestety paradontoza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum