ojej ja parkuje odpowiednio ;d ale mowie co czytalam nawetyz aplikatorem jak uzyje to mam to samo przy skapych okresach tak jest jak chcecie poeksperymentowac to przy normalnym krwawieniu zalozcie tampon super czy maxi zalezy co tam pisze na nim ale ten najwiekszy i same zobaczycie ze to nie jest kwestia zlego wprowadzania zreszta jakby tak bylo to bym ten tampon czula uwieralby mnie
pinix a mnie sie wydaje ze za maly rozmiar stosujesz, ja jak zaczelam stosowac to wkladalam zbyt plytko i tampon czulam przy chodzeniu jak korek, jakos tez nie potrafilam wlozyc glebiej , jakos spieta chyba bylam, a teraz juz jest ok, nie wyobrazam sobie okresu z podpaskami
a co do sznureczka to trzeba pamietaz ze jak sie sika to trzeba go pociagnac do przodu i zaczepic w zgieciu nogi nie wiem jak to bardziej obrazowo napisac i wtedy sie go nie posika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum