Wysłany: 26 Czerwiec 2005, 16:19 Tamponiki czy podpaski?
Napiszcie czego uzywacie w czasie okresu. Podpasek czy tamponow? Ja od samego poczatku uzywam tamponow. Wiem doskonale ze jest to niebezpieczne, slyszalam to od milionow osob ale za nic w swiecie nie przekonam sie do podpasek. Raz w zyciu uzylam i na tym jednym razie zakonczylo. Wkladek uzywam tylko kiedy naprawde musze i musza byc cieniutenkieee. AWy?
Mi tampony zawsze robia jakis przeciek, wiec i tak musze nosic wkladke. Jakos nie jestem do nich przekonana, poza tym nie wyobrazam sobie zmiany tampona w miejscu, w ktorym umywalka jest na zewnatrz kibelka, co jak sie reka pobrudzi? ;]
Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 26 Czerwiec 2005, 19:48
no ja podpachy nosze, chociaz sa oblesne, ale tampony jakos nie moge sie przekonac, bo sa takie duuuze.:)
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum