Hmm, ja się też nie znam i na zdjęciu nie widzę żadnych odprysków... Nie podobają mi się tylko gwiazdki ale wygląda ok.
A jesli masz te odpryski, to i tak bym się spytała tą koleżankę co i jak, udaj głupa, że myślisz, że tak ma być i nie wiesz, jak masz sobie z tym poradzić
Hmm na tipsach się nie znam. Tipsów nie lubię, wg mnie są brzydkie. Do tego bratowa miała, i po "zdjęciu" tipsów jej paznokcie były w fatalnym stanie. Dopiero po pół roku wyglądają normalnie.
własnie sie dogaduje na poprawki
wierzcie mi ze tipsy sie trzymają rewelacyjnie ale żel sie odpryskuje, poniewaz mam pomalowane paznokcie to tego az tak nie widac
Rose mam gwiazdki poniewaz czubki tipsów sa białe i były dosc wysoko przyklejone i w momencie kiedy odrastaja paznokcie ładnie sie to zmniejsza....
Ja je skróciłam poniewaz były za długie, i tak mysle ze wygladaja z daleka nieźle bo taki kształt mam swojego paznokcia
co do niszczenia - ryzyko jest
ale za to mój komfort wiekszy niz z moimi ogryzkami
witamniy i te inne nie pomagałay...
teraz pojade na poprawki, zobaczymy co dalej
dziekuje za komentarze
zdecydowanie tipsy byly zle zrobione:/ ja jestem stylista(tak tak sie chwale)i cos niecos sie orientuje... zapowietrzac sie nie powinny tym bardziej po tak krotkim czasie... jesli tuz przy skorkach, mozliwe ze zel "nadlal" sie na nie co nie powinno wystapic... no miejmy nadzieje ze na poprace sie lepiej spisze;) a tipsy to nie zlo;d sama bylam przeciwna... oj i wszyscy powtzarali ze do mnie nie pasuje... jestem hmmm... no do mojej subkultury... no coz ale to jest to co kocham robic;))) a jesli sie jeszcze na tym zarabia to dodatkowy plus:)))
_________________ ...i tysiąc złotych róż rozwija swe marzenia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum