Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5201 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 5 Czerwiec 2008, 20:16
a po co robić na stopach?
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5201 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 5 Czerwiec 2008, 23:44
a mi sie lamia paznokcie u duzych palcow :/
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Czy można robić tipsy na stopach?
NIE! W zakrytych butach tips bezpośrednio styka się z czubkiem buta. Wraz ze wzrostem paznokci nodze w bucie robi się coraz ciaśniej. Efekt? Mikrourazy, które – choć drobne – systematycznie uszkadzają nasadę paznokcia. Może dojść do pęknięć i zakażeń (w bucie jest wilgoć, czasem dostaje się tam kurz i ziarnka piasku). Zdarza się też, że tipsy zaczynają się odklejać od naturalnej płytki.
a ja dopiero co zrobilam sobie akryle ( mam je kilka dni) i przeszkadzaja tylko w niektorych czynnosciach .. pozatym wreszcie mam zadbane i estetyczne paznokcie o ktore praktycznie nie musze dbac.. inna zaleta akrylu jest to ze zwykly lakier lepiej sie na nich trzyma niz na naturalnej płytce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum