Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1937 Skąd: Łódź
Wysłany: 22 Czerwiec 2008, 19:32
ja od tygodnia nie mam laborek i moje dłonie zaczynają lepiej wyglądać a sztucznych nie założę bo mam łamliwe paznokcie i boje się że będzie z nimi jeszcze gorzej
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
No to odświeżam topik i piszę co i jak:)
Nie mam już żeli od czerwca czyli jakieś 3 miesiące. Zrobiłam tak jak pisałam wcześniej, tj. nie opiłowywałam tylko poczekałam aż żel sam zrośnie. I dzięki temu nic mi się z paznokciami nie stało. Teraz traktuje je odżywką Saly Hansen "po tipsach" i muszę powiedzieć, że wyglądają lepiej niż przed.
Właściwie nie wiem czemu zrezygnowałam. troszkę przez to.że mi było szkoda kasy co miesiąc wydawać, a trochę przez wakacje i brak czasu Już miałam taki odrost,że stwierdziłam że zobaczę jak to będzie wyglądać jak mi zrosną całe.
Z odrastaniem nie było tak źle, bo nie miałam nigdy bardzo grubej warstwy żelu i wystarczyło spiłować z długości i pomalować mlecznym lakierem i wyglądało ok
Pochwalę sie wam że od kilku ładnych miesięcy mnie tez porwały tipsy A konkretnie dziewczyna mi robi tzw żel na formę I teraz nie wyobrażam sobie być bez Ja to nazywam u siebie psychozą bo kiedyś nie miałam i było ok a teraz nie umiem sie bez nich poruszać. A to wszystko za sprawą mojej koleżanki która mnie tam zaciągnęła I w sumie to chyba jestem jej za to wdzieczna bo czuję sie z tym dobrze
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5135 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 31 Październik 2008, 19:20
mi się marzą takie nieduże... choć jak przyłożę się i maluję regularnie, to mam grube i ładne nawet - aż sama się dziwię, bo kiedyś miałam takie ogryzki.ale na bank koło stycznia pójdę zrobić i zobaczyć, jak będzie mi z żelem
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum