Ja też jestem przeciwniczką. I... nie wiem czy ładnie wyglądają tipsy może jeśli krótkie, to tak. Ale szpony, nawet starannie i ładniepomalowane wyglądają dla mnie co najmniej dziwnie...
Ja tipsów również nie lubie. Moja mama sobie ostanio zrobiła-swoje naturalne też ma ładne, ale łamliwe. Właściwie to nie są tipsy, a sam żel i wyglada naprawde ładnie i b. naturalnie. Renika Twoje są nieodpowiednio zrobione skoro masz z nimi takie problemy. Kiedy je robiłas?
Renika ja na Twoim miejscu bym się tam przeszła, bo one nie wyglądają na dobrze dopasowane, nie tylko na małym palcu. Może zamiast tipsów powinnaś zrobić sobie np. żel czy akryl (bo tipsy to chyba nie jest akryl, chociaż nie wiem na pewno ), wtedy chyba łatwiej pokryć płytkę.
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 23 Kwi 2005 Posty: 1775 Skąd: Warszawa
Wysłany: 14 Maj 2007, 11:48
mała mi napisał/a:
(bo tipsy to chyba nie jest akryl, chociaż nie wiem na pewno ),.
Tipsy to sztuczne paznockie, a akryl to jest taka masa co sie nakłada na tego tipsa, tak samo jak i żel.
Myślę że dobrze zrobione tipsy nie powinny tak odchodzić. Mi nie raz też dostawało sie powietrze, ale to po mniej więcej 2 tygodniach od zrobienia. wtedy już się wybierałam na uzupełnienie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum