Wysłany: 1 Październik 2008, 13:55
próbowałam z tej serii tylko maseczki. jak mi się garnier matujący skończy chętnie wypróbuje też ten kremik...
a tak poza tym to jak se kiedyś uzbieram to kupię NORMADERM Vichy .
no kremik podobno lepszy jest gruszkowy od tej maseczki ja stosuje razem wiec nie qiem co lepsze ale jest niedrogi więc może warto spróbować
co do normadermu to mnie baaardzo wysuszył no i za mocny był sćiągał i podrażnial buźkę, ale każdy jest inny
A ja się właśnie przez Garniera matującego tak doprawiłam. Dobrze wiem,że nic z Garniera nie mogę używać bo zawsze kończy się tak samo- Atakiem Mega Trądziku (właściwie takich buł podskórnych).
Ale posmarowałam się kiedyś u koleżanki tym matującym i efekt był rewelacyjny więc stwierdziłam,że zaryzykuję jeszcze raz. No i po 11 dniach... wyglądam jak wyglądam. Garnier poleciał do kosza.
A ja naświetlam się Bioptronem,smaruję Iwostinem,myję rumiankiem i usiłuję coś ze sobą zrobić do soboty
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5201 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 2 Październik 2008, 09:26
jestem zachwycona jak mi triobiotic zaleczył pryszcze! nie dosc ze juz prawie ich nie mam, to wyglada na to ze nie bedzie czerwonych sladow po nich.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Ja na pryszcze kupiłam sobie genialny korektor effaclar la roche posay. Teraz jeszcze chcę dokupić do tego piankę oczyszczającą i krem nawilżający, bo pani w aptece bardzo zachwalała, że naprawdę skuteczny, a poza tym namawiała, że można wziąć udział w jakimś konkursie i fajne nagrody wygrać. To się chyba skuszę,bo jak coś działa, to człowiek nie żałuje wydanych pieniędzy.
Vichy Normadern wcale taki swietny nie jest. Wydalam przed wakacjami spora sumkę na tonik i żel do mycia. Ładny zapach ma, ale róznicy...żadnej! Za to sostałam lekkiego uczulenia.
Teraz na tą podrażnioną skóre stosuje właśnie effaklar. Mam tonik i żel do mycia twarzy.
Reszty zestawu tez musze sie dorobić. To jest tu http://www.effaclar.pl/
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3817 Skąd: warszawa
Wysłany: 23 Październik 2008, 14:32
też uważam, że vichy normaderm nie sprawdza się na mojej skórze.
ja ostatnio zużywam wszystkie próbki, które dostałam w sklepie.
mam bardzo pozytywne wrażenia odnośnie kremów avene - diacneal, cleanance i clean ac.
ostatnio na rano używam effaclar i też jestem zadowolona. fajnie nawilża i skóra mi się mniej świeci.
chociaż oczywiście teraz jestem przed okresem i niezależnie od stosowanych kremów i tabletek antykoncepcyjnych jestem wysypana.
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum