dziewczyny, ale zaszalałam! Wracając dziś z pracy kupiłam piankę oczyszczającą, tonik i płyn micelarny do twarzy effaclar. Zaraz sobie zrobię sesję oczyszczającą!
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 23 Październik 2008, 22:53
effaclar bardzo lubię - używałam żelu i kocham ten zapach
[ Dodano: 23 Październik 2008, 23:53 ]
i jest bardzo wydajny.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1055 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 24 Październik 2008, 19:09
wracam do Differinu, wiec naczytałam sie opini w necie ze super czysci i wygłada raz na zawsze, ale, no i własnie po kilku miesiącach kuracji. Na dzien dzisiajszy moja twarz wyglada strasznie, wstydze sie chodzic na uczelnie i do ludzi, a nie moge nagładac podkładu itd Jego działanie polega na tym, że wyciaga cały brud ze skóry na wierzch i wystepuje w postaci wielkich czerwonych pryszczy, reguluje prace gruczołów i zmniejsza rogowacenie naskórka, co w konsekwencji ma gwarantować piekną skóre (taaa już to widze) mam nadzieje ze zobacze swiatełko w tunelu, bo jak narazie to az sama sie sobie dziwie ze jeszcze tego nie wyrzuciłam i ciagle smaruje. Trzymajcie kciuki i nie wyciskajcie (zrobiłam test: na jednym policzku wyciskałam przez 2 dni a na drugim nie i wyciskane mam do teraz, a te co sie same zagoiły zlazły po 4 dniach)
Też miałam ogromne problemy ( niektóre dziewczyny na pewno pamiętaja bo pisałam tu o tym) ale odkąd lekarz przepisał mi tabletki antykoncepcyjne DIANE 35 problemy zniknęły. Jestem przeszczęsliwa Pamiętam jaka chodziłam załamana. Nie wiedziałam gdzie sie schowac Więc z całego serca polecam wypróbować.
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1055 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 30 Październik 2008, 09:46
tylko ze ja nie chce zmieniac, biore harmonet i tak mi dobrze, a jak już zdecyduje sie na zmiane to pewnie na NR, własnie dzieczyny, jak po nim wyglada sprawa cery?
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 30 Październik 2008, 18:45
u mnie okej, ewentualnie w okolicach okresu cos. jak do tego stosujesz regularnie jakis kosmetyk na tradzik to juz w ogole mysle ze bedzie dobrze. ja stosuje tę perfectę gruszkową i bardzo ja polubilam a jak tylko jakis stan zapalny wyczuje, to smaruje 2-3 dni tribioticiem, i wtedy umiera pryszcz w zalążku.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Wysłany: 11 Listopad 2008, 11:15
w czwartek byłam po recepte u dermatologa i kobieta stwierdziła ze ten differin nie pomoże, wiec zostawiłam w aprece 150zł ;/ na kolejne cuda. Przepiała mi antybiotyk-TETRALYSAL, który mam brać 5 miesięcy (moja wątroba już sie pakuje i wyprowadza), Isotrexin do smarowania, zobaczymy czy coś pomogą, wiem ze te kuracje to długoterminowe, ale mocno wierze ze bedzie dobrze
widzę, że gruszkę odpowiednio zareklamowałam też mam serię gruszki na półce z kosmetykami ( peeling enzymatyczny, maseczka, krem) jak coś bedzie się działo, użyję natychmiast
narazie testuję program clinique 3 steps do cery suchej/normalnej
( tetsuję go bo niedoskonałości prawie już nie mam- dlatego może i jakoś lepiej zniosę tonik z alkoholem)
czy któraś z was testowała 3 steps?
jak mi się skonczą próbki, wracam na ziemię i mam całą serię design your style lirene - bardzo fajna linia
[ Dodano: 19 Listopad 2008, 20:27 ]
ja miałam TETRALYSAL- było lepiej w czasie kuracji ,ale jak odstawiłam po pół roku to tradzik stopniowo wracał ;/
nie wierzę w te kuracje dermatologiczne antybiotykowe - chyba musiałabym je brać do końca życia
po poł roku zaczełam martwic sie właśnie o wątrobę i stwierdziałam, że nie bedę szła do kolejnego dermatologa żeby mi porzepisał lek na "chwilę"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum