Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 929 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 5 Styczeń 2006, 15:37
czyli co x4 + 30% bo takie mniej wiecej sa u nas ceny?=]
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 11:11
ja mam Normaderm na dzień... testuję już 2 tydzień (probki dostałam od siostry J. któr jest farmaceutką:))
świetne uczucie mieć taką delikatną i gładką buzię:)
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 929 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 12:08
to prawda świetnie działa. ja mam tonik i jest rewelacyjny. pryszcza co jakis czas mam co prawda ;p ale nie mam tych okropnych kropek czerwonych niewiadomo skąd.
I opowiedzieli mi
ja niestety strasznie zawiodłam sie na Vichy.. Wczesniej pisalam, ze kupilam zel i tonik , ktore mam do dzis (a stosowalam codziennie), ale niestety nie daly zadnego efektu.. wrecz moge powiedziec ze na linii brody mam krosty, chyba od stosowania zelu i toniku.. jak sie swiecilam tak sie swiece, jak mialam wagry, rozszerzone pory tak dalej mam..
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3959 Skąd: warszawa
Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 21:35
ehh, no i właśnie nie wiadomo czy kupować czy nie, bo potem się okaże, że jest nieodpowiedni. ja to już o swojej cerze nic nie mówię. z dnia na dzień jestem co raz bardziej załamana a dobra kosmetyczka tutaj za oczyszczenie twarzy bierze 150zł :/
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 17:35
Ja wykorzystałam mame do tego. Kupowałą sobie krem,więc poprosiłyśmy panią w sklepie o próbki Normadermu właśnie,no i się sprawdziło...
Kurcze a swoją drogą szkoda że nie ma takiego specyfiku co by był dobry dla każdego i na wszystko. I żeby była pewność że zadziałą...ehhh marzenia...
I opowiedzieli mi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum