Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Vichy
Autor Wiadomość
Emilcia 
Główny Moderator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 28 Wrzesień 2005, 14:11   Vichy

nie uzywałam ale poczytam opinie :)

Kikker 
Przyjaciel Forum
ObiGyn in Spe

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 28 Wrzesień 2005, 15:32   

U W I E L B I A M i jak tylko znajdę czas to wsztstko opiszę razem z obrazkami

czarna róża 
Gaduła

Wysłany: 28 Wrzesień 2005, 15:38   

mi pomogly kapsulki do wlosow Anti-Hair Loss Treatnent Women mi naprawde wzmocnily wloski

spaghetti 
Moderator

Wysłany: 29 Wrzesień 2005, 05:01   

Słyszałam bardzo dużo dobrych opinii. Sama chętnie skorzystałabym z oferty, gdyby kosmetyki nie były tak drogie :roll:

hella 
Nieśmiały Użytkownik

Wysłany: 29 Wrzesień 2005, 06:37   

przez długio czas używałam kremu Normaderm, był super, ale cena mnie zjadała (ok60 zł), miałam tez tonik i żel do mycia twarzy, obydwa mi odpowiadały, ale mialam je parę razy tylko, bo stweirdziłam, że zbańczę przez nie. z kosmteyków do oczyszczania musiałam wybrać tańsze.
używam tez podkład aera teint mat, jestem z niego bardzo zadowolona i na to mogę wydawać te 60 zł z gorszami :) w końcu nie kupuję tego co miesiąc ;)

a krem normaderm zamieniłam na emulsję matującą iwostinu i nie widzę różnicy, iwostin jest tak samo dobry, jak vichy, z tym, że o połowę tańszy 8)

vichy lubię jescze za to, ze cokolwiek kupuję, to zawsze nawalą mi wuchte próbek :) a nie lubię za ich ceny ;) bo najczęśceij okazuje się, ze produkt jest super, ale jak ide do apteki to prawie padam na twarz :roll: tak miałam min. z żelem pod oczy, rewelacja normalnie ale cena coś koło 70 zł.
dobry jest też ten ich przeciw celullitowi żel, nazbierało mi sie tylew próbek, że spokojnie przez dwa tyg ,mogłam sie nim balsamować w strategicznych miejscach 8) i naprawdę widziałam różnicę, chociaż nigdy nie miałam problemów z cellulitem, to skóra zrobiła się bardziej gładka i jędrna, więc myślę, że jak ktoś ma z tym problem, to powinien zadziaac ten żel. z tym, że kosztuje 84 zł :? wobec czego, że niezbędny dla mnie jest, już sie z niego wyleczyłam :( i jeszcze balsam lipidose 2, dostałam taką małą butelkę, dobrze sie wchłaniał, ładnie pachniał i porządnie nawilżał, ale co z tego jak ma ta samą wadę, co reszta vichy ;) bynjamniej nie są to kosmetyki dla "pokolenia 1200 brutto" (hehe, ostatnio znalazłam takie okreśelnie na dzisiejszych 20-30 latków, niestety pasuje jak ulał do większości (chyba) )

Emilcia 
Główny Moderator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 29 Wrzesień 2005, 10:52   

tańszy "odpowiednik" Vichy-Iwostin

Nixie
Kataryna

Wysłany: 29 Wrzesień 2005, 12:25   

a testowała któras z Was nowość-sztyft chłodzący pod oczy?

klarnet
Nieśmiały Użytkownik

Wysłany: 29 Wrzesień 2005, 15:21   

ampulki do wlosow polecam,reszta produktow mnie raczej rozczarowuje...ale np. moja mama sobie bardzo chwali kremy do cery dojrzalej.

Kikker 
Przyjaciel Forum
ObiGyn in Spe

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 29 Wrzesień 2005, 19:10   

Ja uzywam Normaderm zel do mycia twarzy i tonik. To zielona seria do cery z niedoskonalosciami. Uwazam ze sa genialne bo skora mi sie po nich przestala swiecic i wagrow nie mam no i praktycznie nic mi nie wyskakuje na twarzy. Zobaczcie sobie stronke Normadermu

Do tego uzywam zelu pod oczy. Jak mi kosmetyczka polecila trzymam go w lodowce :D Tez jestem bardzo zadowolona bo nawet po najciezszej nocy opuchlizna znika w mgnieniu oka.
No a do twarzy w zaleznosci od pory roku Thermal fix 1 albo 2.
Ja mam skore bardzo trudna i wyprobowalam w zyciu wszystkiego, no i Vichy okazalo sie najlepsze. Mysle ze znalazlam swoje kosmetyki :D

landrynka1732 
Za późno na leczenie

Wysłany: 29 Wrzesień 2005, 22:10   

ja bym używała gdyby nie były takie drogie u nas :( ale chętnie kupiłabym coś na wypryski...tonik , żel sama nie wiem ...polecacie coś?

Odpowiedz do tematu