przez długio czas używałam kremu Normaderm, był super, ale cena mnie zjadała (ok60 zł), miałam tez tonik i żel do mycia twarzy, obydwa mi odpowiadały, ale mialam je parę razy tylko, bo stweirdziłam, że zbańczę przez nie. z kosmteyków do oczyszczania musiałam wybrać tańsze.
używam tez podkład aera teint mat, jestem z niego bardzo zadowolona i na to mogę wydawać te 60 zł z gorszami w końcu nie kupuję tego co miesiąc
a krem normaderm zamieniłam na emulsję matującą iwostinu i nie widzę różnicy, iwostin jest tak samo dobry, jak vichy, z tym, że o połowę tańszy
vichy lubię jescze za to, ze cokolwiek kupuję, to zawsze nawalą mi wuchte próbek a nie lubię za ich ceny bo najczęśceij okazuje się, ze produkt jest super, ale jak ide do apteki to prawie padam na twarz tak miałam min. z żelem pod oczy, rewelacja normalnie ale cena coś koło 70 zł.
dobry jest też ten ich przeciw celullitowi żel, nazbierało mi sie tylew próbek, że spokojnie przez dwa tyg ,mogłam sie nim balsamować w strategicznych miejscach i naprawdę widziałam różnicę, chociaż nigdy nie miałam problemów z cellulitem, to skóra zrobiła się bardziej gładka i jędrna, więc myślę, że jak ktoś ma z tym problem, to powinien zadziaac ten żel. z tym, że kosztuje 84 zł wobec czego, że niezbędny dla mnie jest, już sie z niego wyleczyłam i jeszcze balsam lipidose 2, dostałam taką małą butelkę, dobrze sie wchłaniał, ładnie pachniał i porządnie nawilżał, ale co z tego jak ma ta samą wadę, co reszta vichy bynjamniej nie są to kosmetyki dla "pokolenia 1200 brutto" (hehe, ostatnio znalazłam takie okreśelnie na dzisiejszych 20-30 latków, niestety pasuje jak ulał do większości (chyba) )
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 29 Wrzesień 2005, 19:10
Ja uzywam Normaderm zel do mycia twarzy i tonik. To zielona seria do cery z niedoskonalosciami. Uwazam ze sa genialne bo skora mi sie po nich przestala swiecic i wagrow nie mam no i praktycznie nic mi nie wyskakuje na twarzy. Zobaczcie sobie stronke Normadermu
Do tego uzywam zelu pod oczy. Jak mi kosmetyczka polecila trzymam go w lodowce Tez jestem bardzo zadowolona bo nawet po najciezszej nocy opuchlizna znika w mgnieniu oka.
No a do twarzy w zaleznosci od pory roku Thermal fix 1 albo 2.
Ja mam skore bardzo trudna i wyprobowalam w zyciu wszystkiego, no i Vichy okazalo sie najlepsze. Mysle ze znalazlam swoje kosmetyki
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum