No to miło, ze kolejne dobre kosmetyki na moją kieszeń
No to teraz czekam na jakies dofinansowanie i idę sklepy podbijać - muszę sobie jakiś nowych kosmetyków nakupić, bo ciagle tego samego używam, a ja tak uwielbiam odkrywac nowe
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 17 Październik 2005, 21:05
SunFlower napisał/a:
Ja kupiłam błyszczyk Wibo Juicy mix, taki pomarańczowy, "cieniowany" z aplikatorem i dwa mieniące się lakiery do paznokci .
Jeszcze nawet nie zdąrzyłam nic wypróbować,ale jak będę miała jakieś cenne uwagi to obiecuję się nimi podzielić .
Wysłany: 18 Październik 2005, 11:37
Emilcia myślałam, że będzie lepszy.
Troche mało wydajny, ma ładny zapach, ale za to jest bez smaku (może to i dobrze- przynajmnije nie zjadam go od razu ). Po nałożeniu daje efekt mokrych ust, ale bez rewelacji. Poza tym, żeby do porządnie czuć na ustach muszę go nakładać kilka razy...Taki sobie jest.
A ten Wibo Glam Shine to ten w tubce ? Zachwalasz go ,więc może na ten się skuszę ...
Kupilam sobie ostatnio róż do policzków Wibo i .. jestem niezadowolona.. robi straszne smugi.. nie ejst delikatny a mam porownanie, bo siostra uzywa rimmela i jest super.. wiec nie polecam..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum