Wysłany: 14 Październik 2005, 17:50
Ja kupiłam błyszczyk Wibo Juicy mix, taki pomarańczowy, "cieniowany" z aplikatorem i dwa mieniące się lakiery do paznokci .
Jeszcze nawet nie zdąrzyłam nic wypróbować,ale jak będę miała jakieś cenne uwagi to obiecuję się nimi podzielić .
Jakoś nigdy się na nie nie skusiłam, bo coś za tanie mi się wydawały, żeby miały byc dobre. A one są fajne dla Was ze względu na kolory, czy trwałość też jest OK? No i ja lakierów używam raczej rzadko, bo jak widzę moje koleżanki eksperymentujące także z lakierami za 2 złote z ryneczku i ich pożółkłe paznokcie, przypominające mi paznokcie mojego dziadka, to mi się odechciewa. Dlatego nawet jak lakieru miałam użyć tylko2 czy 3 razy, kupowałam dobry (czytaj: renomowanych firm i raczej droższy).
Wysłany: 16 Październik 2005, 10:26
sknerek napisał/a:
Jakoś nigdy się na nie nie skusiłam, bo coś za tanie mi się wydawały, żeby miały byc dobre. A one są fajne dla Was ze względu na kolory, czy trwałość też jest OK? No i ja lakierów używam raczej rzadko, bo jak widzę moje koleżanki eksperymentujące także z lakierami za 2 złote z ryneczku i ich pożółkłe paznokcie, przypominające mi paznokcie mojego dziadka, to mi się odechciewa. Dlatego nawet jak lakieru miałam użyć tylko2 czy 3 razy, kupowałam dobry (czytaj: renomowanych firm i raczej droższy).
uzywam tych lakierów 2 miesiace i wcale nie mam pożółkłych pankoci, wręcz przeciwnie są ładne, gługie i zadbane (a paznokcie mam permanentnie pomalowane). Te lakiery Lovely są dość trwałe.
_________________ Останусь теплом на губах,
Останусь пламенем в глазах,
Я для тебя останусь - светом
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum