Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5201 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 13 Maj 2008, 21:44
ja skończyłam brać hormony jakoś na jesieni, i tylko 2 opakowania to były, a te problemy mam od miesiąca, może dwóch może mi się same skoczyły jakoś, who knows.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6390 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 19 Lipiec 2008, 15:12
to ja bylam dziś u fryzjera,
w sumie wyrównać końce,bo mialam mocne cieniowane a teraz chcę mieć wszystkie równe więc to nie takie proste,już z pół roku nad tym pracuje
no i grzywkę inaczej ściełam-nawet podoba mi się i wyprostowałam włosy,no i poszło 45zł.
Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 19 Lis 2006 Posty: 451 Skąd: z tamtąd
Wysłany: 28 Sierpień 2008, 10:21
Ja mam zamiar się wybrac do fryzjera, moze jutro tam sie udam teraz strasznie szybko odrastają mi włosy, w ogóle podczas ciązy zrobiłam się strasznie włochata kupie sobie jeszcze farbę do włosów i mąz mi ufrabuje moje odrosty
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5201 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 28 Sierpień 2008, 10:35
a mi się znów przetłuszczają
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum