Juz naprawdę nie wiem co mam robić.Pisałam juz o tym problemie w topiku depilacji.Od jakiegoś 1.5 roku mam straszny problem z wrastającymi włosami,jakis czas temu zrezygnowałam z depilatora i golę nogi maszynką.Ale to nie rozwiązało problemu.Mam na nogach pełno "buł" z wrośniętymi włosami,które ropieją.Moje nogi wyglądaja fatalnie.Mam pełno przebarwień,dziur i czerwonych kropek.
Wstyd mi wyjść w krótkich spdenkach czy spodniczce.
czasem mi sie płakać normalnie chce jak na nie spojrzę.
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2444 Skąd: miasto moje
Wysłany: 25 Sierpień 2007, 09:41
ale to ma działać jak zdjęcie wierzchniej warstwy naskórka... po co Ci to rosel?
może rzeczywiście powinnaś pójść do dermatologa. niech on stwierdzi, czy jest zapalenie, bo jeśli tak, to kuracja.
ja kiedyś z moją kosmetyczką o tym rozmawiałam w kontekście bikini. i ona poleciła mi drobny, ale delikatny! peeling przez dwa dni po depilacji. wtedy mają się nie pojawiać skrzepy i tym samym włoski będą miały gdzie rosnąć
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
wrastaja mi juz bardzo długo,najpierw myslalam ze to wina tego ze mam stary depilatr.
Kupiłam nowy z jakąs nakładka peelingującą itp. Niby było lepiej ale po ok pół roku znowu zaczęło sie t samo.3-4 tyg temu przeszłam na maszynke i też się polepszyło,myslałam że juz będzie spokój,ale wróciłam z tej Bułgarii i moje nogi to obraz nędzy i rozpaczy
Podejrzewam,że od częstego (codziennego) glenia.narazie olewam depilacje i wskakuje w długie spodnie poprstu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum