dla mnie z Ziaji na prawde dobry był żel do mycia twarzy Tin Tin. Delikatny i oprócz niespecjalnego zapachu bez zastrzeżeń:) tylko nie spodobał mi się za to krem z tej samej serii do cery tłustej, bo według mnie i tak natłuszczał twarz i świeciła sie po nim strasznie. no i jak wspomniałyscie 'sopot sun' jest całkiem okay:wink:
_________________ i wonder if i'll ever see you again...
Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 24 Maj 2006, 16:11
Ja z Ziaji uwielbiam mleczko i tonik w jednym "aretina" jakos tak sie nazywa kosztuje okolo 8-9 zł,ale jest b.wydajne i poporstu świetne.
Bardzo dobry jest tez krem z masłem kakaowym.
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Kurcze, a myślałam, ze Aretina to dla kobiet po 30-40stce jest. Może w takim razie spróbuję.
---------------------------
EDIT:
Ej, zaraz, zaraz... Aretina to kosmetyki przeciwzmarszczkowe, dla skóry dojrzałej
Kupiłam sobie z serii Sopot Sun kremik na usta i znamiona SPF 40 <ostatnio mam manię czerniakową > Póki co, tylko go powąchałam - ma taki przyjemny-budyniowaty zapach Ochrony przed słońcem raczej nie zaobserwuję , ale dam znać, jak działa na usta
Kosztował ok. 5 zł, jest w takim malutkim 15 ml opakowaniu. Ale w porównaniu do balsamów do ust z jakimkolwiek filterem to za taką ilość niziutka cena
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 465
Wysłany: 15 Lipiec 2006, 12:23
Zakupilam beztluszczowy krem z serii Tin Tin (kolezanka uzywa od kilku lat i jest zadowolona, kiedys od niej sprobowalam i tez mi sie podobal) jest dobry o tyle ze nie zatyka mi porow(a poza kremem AA kazdy mi zatyka), lagodzi tradzik, ale wcale nie nawilza a moze nawet jeszcze troche wysusza.
Balsam Sopot sun, juz ktoras butelka- bez zastrzezen, jedynie ten zapach
Balsam Kozie Mleko - bardzo dobry i fajna konsystencja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum