Balsam Kozie Mleko - bardzo dobry i fajna konsystencja
A tak sie własnie nad nim ostatnio zastanawiałam
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Wysłany: 15 Lipiec 2006, 14:36
iskierka666 napisał/a:
sisy napisał/a:
Balsam Kozie Mleko - bardzo dobry i fajna konsystencja
A tak sie własnie nad nim ostatnio zastanawiałam
jak dla mnie ten balsam jest zbyt gęsty i mało wydajny.
od niedawna mam żel do mycia buzi Oliwkowy.
ostatnio miałam jakiś dla młodej cery z kwasem salicylowym co tylko skórę wysuszał. ten wręcz przeciwnie (mimo, iż mam mieszaną to jednak mi odpowiada) skóra jest gładziutka i nawilżona .
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 465
Wysłany: 29 Sierpień 2006, 12:55
Jakby któraś szukała kremu rozświetlającego, ktory jest delikatny i nie zapycha skóry brokatem, to znalazłam "100 procent pielęgnacji bioaktywny krem rewitalizujący" mam próbki - czerwone opakowanie,
Bioaktywny krem rewitalizujący z kompleksem mulitirozświetlającym do cery suchej i normalnej
*dotlenia oraz przywraca równowagę energetyczną komórek skóry
*rozświetla, nawilża i aktywnie rewitalizuje skórę
zauważylam, ze ma dosc lekka konsystencje i znikome ilosci mikro drobinek(to chyba dobrze - bo nie widac ich praktycznie na skorze)[/url]
Krem z serii Tin Tin mi nie służył, ale nadal używam tego toniku i jestem zadowolona.
Polecam serię Calma HLC do cery suchej i wrażliwej. Mam cerę trądzikową, niby tłustą, ale ciągle przesuszoną - dzieki HLC skóra nie jest już tak napięta. Stosuję żel myjący z wapniem i peeling enzymatyczny z tej serii - przyjemny zapach i gładka, mięciutka buźka, polecam!
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 7 Wrzesień 2006, 21:30
tak,ta seria jest super-szczególnie kremy,jakoś mleczkiem nie jestem zachwycona-zmywa,nie szczypie więc jest ok,ale jest bezzapachowe a ja uwielbiampachnące kosmetyki kremy pachną przyjemnie i co najważniejsze super nawilżają
Kumpela mi ostatnio mówiła, że styliści z jakieś szkoły kosmetycznej ze wszelkich kosmetyków najbardziej polecali kremy z ziaji. Ja mam jedynie peeling Calma HCL enzymatyczny, od czasu do czasu nim robię, i tonic Phytoactive. Może być.
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 30 Czerwiec 2007, 10:08
masło waniliowe do ciała-ma rzeczywiście konsystencję masła,pachnie budyniem waniliowym wchłanie się szybko nie pozostawiając tłustej warstwy,przyjemny
cena ok 10zł za słój 200 ml
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum