Pomogła: 7 razy Wiek: 27 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2965 Skąd: Bywater
Wysłany: 16 Luty 2006, 19:39 Z A K U P Y
No nieeee o takim temacie zapomnieć
Tutaj pole do popisu co i jak, gdzie kiedy i za co
Ja uwielbiam sama chodzić na spontaniczne zakupy. Na początku nigdy nie wiem czego szukam. Oglądam wszystko w paru sklepach i potem powoli się klaruje w jakim kierunku to ma być. No i najczęściej wracam bardzo zadowolona
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Kupiłam wczoraj śliczną portmonetkę w reserved za 19,90zł z przeceną
Teraz marzy mi się jakaś wiosenna kurtka (jeszcze nie sprecyzowałam jak ma wyglądać), a w jednym sklepie znalazłam śliczne wiosenne pantofelki czarne skórzanne ale za 99 zł, co troche by mi dało po kieszeni niestety, więc pewnie będę się tylko im przyglądać.
C.d.n.
Kurcze ja tak jak Kikker ide w bliżej nieokreślonym celu -pewnie dlatego ze lubie i zwykle wracam zadowolona
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Ostatnio byłam na zakupach i wrociłam b. zadowolona...upolowałam czarny krótki żakiecik i sweterek fioletowy i zapłaciłam 100zł, bo są duze promocje...aaa i zakochałam się w wielkich czarnych okularach przeciwsłonecznych po które dzisiaj jade bardzo lubie zakupy
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 930 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 17 Luty 2006, 12:57
jak bym zaczeła wam wynieniać co ja "potrzebuje" sobie kupić to za głowe byście się złapały=p. Ale napewno to juz postanowione i wypatrzone dwie pary cudownych baletek =D
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
no ja też raczej na spontaniczne zakupy nie mogę sobie pozwolić
no ale ja się idzie na zakupy z mamą to już co innego sponsoring rodziców to teraz dla mnie niestety podstawa
teraz zbieram na butki na wiosne i kiepsko mi idzie, chyba znowu się do mamy zgłoszę
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3581 Skąd: warszawa
Wysłany: 17 Luty 2006, 13:45
kasik napisał/a:
jak bym zaczeła wam wynieniać co ja "potrzebuje" sobie kupić to za głowe byście się złapały=p. Ale napewno to juz postanowione i wypatrzone dwie pary cudownych baletek =D
kasik, zostaw mi choć jedne baletki, nie będziesz dwóch par kupować,hm?
zakupy uwielbiam jak prawie kazda baba,a co najgorsze wydaje za duzo kasy,bo jestem gadżeciarą i wszystko na co wydaje kasę musi być pierwsza klasa
ja nawet na spożywcze zakupy chodzę z przyjemnością
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum